Solarni_Kolektori_Srbija

Firma MASTER SOLAR DOO osnovana je 2010. godine u Beogradu.

Eksluzivni smo zastupnici austrijske firme TiSUN GmbH koja je specijalizovana za proizvodnju kolektora visoke efikasnosti, bojlera, solarnih stanica, itd., i veoma poznata na tržištu solarne tehnike.
Delatnost naše firme je uvoz i distribucija opreme za solarne sisteme, izvođenje radova na instalaciji solarnih sistema, projektovanje i servis. Od osnivanja naša firma se trudi da prati konstantne potrebe tržišta i odgovara na najprofesionalniji način. Ono što nas izdvaja je prisustvo na svim projektima i tehnička podrška od dimenzionisanja do puštanja sistema u rad.
Najviše se ponosimo preporukama koje dobijamo od svojih klijenata. Širok dijapazon naših klijenata čine sportski objekti, bazeni, bolnice, gerontološki centri, domovi zdravlja, vrtići, fabrike, hoteli, itd. Primenjujemo najsavremenija tehnička rešenja iz oblasti solarne tehnike sa konstantnom podrškom inženjerskog tima dobavljača.
Veoma bitnu ulogu u poslovanju svakog preduzeća predstavlja stručni kadar. Našu stručnost proverite kod naših klijenata.
Uz TiSUN solarne sisteme uvek ćete se naći na pravoj strani.